PROIZVODI

Transportne drvene palete

Jednokratne palete

Jednokratne palete imaju široku primenu u gotovo svim granama industrije i upravo iz tog razloga su naš najzastupljeniji proizvod. Njihova cena je znatno niža u odnosu na EURO paletu pa se mogu koristiti kao povoljna alternativa. Izrađujemo ih u svim traženim dimenzijama.

Transportne drvene palete

EURO PALETE

U našoj ponudi su EPAL euro palete, uvezene direktno od proizvođača. Pružamo usluge popravke i zamene EPAL euro paleta.

Palete označene kao „EUR/EPAL“ standardizovane su u skladu sa normama Evropske Asocijacije za Palete. Ova paleta predstavlja sinonim za pouzdanost, kvalitet i univerzalnu upotrebu. Bez obzira na sektor u kojem se koriste, palete sa „EUR/EPAL“ oznakom zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i omogućavaju siguran transport vaših proizvoda širom Evrope. Takođe, ove palete su prihvaćene za zamenu „paleta za paletu“ u širokom spektru industrija.

Modeli euro (EUR/EPAL) paleta:

Ambalažni sanduci

BOX PALETE

Naša ponuda uključuje i box palete, odnosno ambalažne sanduke, čija je svrha optimalno pakovanje različitih industrijskih proizvoda. Ovi sanduci su prilagodljivi vašim specifičnim potrebama i mogu se izraditi prema vašim željama i zahtevima. Dodatno, nudimo mogućnost tretiranja ovih sanduka po IPPC standardima.

Termička obrada

TOPLOTNI TRETMAN

IPPC standardi (International Plant Protection Convention) postavljaju smernice i zahtevaju da sva drvena ambalaža koja se koristi za međunarodni transport bude podvrgnuta rigoroznom toplotnom tretmanu. Cilj toplotne obrade je eliminisati potencijalne parazite, štetočine i patogene organizme koji bi mogli biti prisutni u drvetu.

Proces toplotne obrade podrazumeva podizanje temperature jezgra drveta na najmanje 56°C i održavanje te temperature najmanje 30 minuta. Ovo obezbeđuje da svi štetni organizmi budu eliminisani, čime se garantuje siguran transport i zaštita ekosistema.

Zeleno grejanje

PROIZVODNJA PELETA

Peleti predstavljaju sve popularniji izbor za grejanje tokom hladnih zimskih meseci, a razlozi za ovu popularnost su brojni. Peleti su čisti, lako se koriste, ekonomični i zahtevaju minimalan trud, čineći ih idealnim izborom za savremeni način grejanja.

Sastav naših drvenih peleta je pažljivo odabran, obuhvatajući mleveno drvo i otpadnu masu iz drvne industrije, što doprinosi ekološkoj održivosti.

Ekološka prihvatljivost naših peleta, visoka kalorijska vrednost i njihova učinkovitost čine ih izuzetno povoljnim izborom za ekološki osvešćene potrošače. Uz naše pelete, ne samo da ćete ostvariti uštede u potrošnji energije, već ćete i doprineti očuvanju životne sredine.

Scroll to Top