O NAMA

KO SMO MI

ADRIA PACKING DOO je priznati proizvođač drvene ambalaže i paleta sa sedištem u Srbiji. Od osnivanja 2011. godine, naša firma se ističe u proizvodnji drvenih paleta, namenskih industrijskih rešenja, ambalažnih poklopaca i sanduka. Naša posvećenost kvalitetu i pouzdanosti odražava se u svakom komadu naše drvene ambalaže.

Posebno smo ponosni na toplotni tretman po IPPC standardima koji primenjujemo, što garantuje da je naša ambalaža oslobođena potencijalnih parazita ili štetočina. U našoj ponudi takođe se nalaze EPAL-EURO palete izrađene po evropskim standardima, koje su odličan izbor za različite potrebe.

Sarađujemo sa kupcima u Srbiji i regionu i radimo na prilagođenim rešenjima koja tačno odgovaraju njihovim potrebama. ADRIA PACKING DOO je sinonim za kvalitet, izdržljivost i profesionalizam u oblasti drvene ambalaže.

Naše osnovne vrednosti

U ADRIA PACKING DOO naše osnovne vrednosti su temelj našeg uspeha i identiteta. Te vrednosti oblikuju našu svakodnevnu praksu i našu poslovnu kulturu. Evo nekoliko ključnih vrednosti koje nas definišu:

Nasa misija je jednostavna – pružiti visokokvalitetnu drvenu ambalažu i palete koje ispunjavaju najviše standarde.

Stremimo ka besprekornom kvalitetu i pouzdanosti u svim aspektima našeg poslovanja. Od biranja sirovina, kroz sve procese obrade, pa sve do samog nastanka finalnog proizvoda koji stiže do kupca, prolazi se kroz najstrože kontrole i standarde kako bismo osigurali da svaki proizvod odražava našu posvećenost vrhunskom kvalitetu.

Posvećeni smo očuvanju životne sredine i promovisanju održivih praksi u našoj industriji. Zalažemo se za aktivno smanjenje ekološkog otiska kroz efikasno korišćenje resursa i recikliranje materijala. Naši napori u smanjenju otpada, upotrebi obnovljivih izvora energije i smanjenju emisija štetnih materija čine nas odgovornim čuvarima naše planete. Održivost nije samo deo naše poslovne strategije, već je duboko ukorenjena u našoj poslovnoj filozofiji.

Shvatamo da su naši klijenti najveća vrednost i da je njihov uspeh i zadovoljstvo od suštinskog značaja. Naši klijenti su srce našeg poslovanja. S ponosom sarađujemo sa kompanijama širom Srbije i okolnih regiona, pružajući prilagođena rešenja koja odgovaraju njihovim specifičnim potrebama. Vaš uspeh je i naš uspeh.

Nastojimo neprestano unapređivati svoje znanje i veštine kako bismo ispunili najviše standarde kvaliteta. Obezbeđujemo da naši stručnjaci budu uvek u toku sa najnovijim trendovima i tehnikama u industriji drvene ambalaže. Ova posvećenost stručnosti čini nas pouzdanim partnerima za sve vaše potrebe u vezi sa paletama i ambalažom.

Vaša bezbednost i zaštita vaše robe su naš prioritet. Zato primenjujemo toplotni tretman po IPPC standardima koji osigurava da naša drvena ambalaža bude slobodna od štetočina i parazita. Sigurnost je deo naše posvećenosti kvalitetu.

Scroll to Top